Madopskrifter
<< Prev Print Madopskrifter Home  

 

 

Grundingredienser til 4 personer
25 g. gær
3 dl. vand
1 tsk. salt
1/2 kg. mel
Gæren røres ud i det lunkne vand og salt og det meste af melet  tilsættes.
Ælt til dejen er smidig og glat og lad den hæve ca. 1 time under et klæde eller film
Man kan lave forskellige former for snobrød .
Kom revet ost i
Man kan blande skinke skåret i små stykker.
Sæt en pølse på pinden inden dejen snoes omkring pinden.

Tænd allerførst et godt bål der kan give mange gløder.
Det tager cirka en time for bålet at brænde til så der Ikke er flere  flammer men kun gløder som giver varme til bagningen
Find passende pinde som afbarkes og spidses i den ene ende. De skal være Ret lange så man ikke selv kommer for tæt på bålet.
Dejen rulles den til lange pølser, som snoes om pindene.
Husk jo tyndere brød, desto hurtigere bliver det bagt.
Snobrødet holdes i passende afstand over nogle gløder så  det først hæver lidt og derefter bager til det er lysebrunt  og lækkert.